Фарма трейд БГ с водещо участие в професионалното обучение „BETTY Моята аптека“

Над 300 фармацевти и представители на фарма производители се събраха на професионалното обучение „BETTY Моята аптека“, което се проведе в дните 10-12 юни в хотел Рила, Боровец. То протече под мотото “Отново заедно”, а специален спонсор на събитието бе „Фарма Трейд БГ“.

„Избрахме това послание, защото за нас от ФЬОНИКС Фарма, тези две години бяха време, в което имахме възможност да проучим нови идеи и да вложим усилия в създаването на един различен и модерен формат на това събитие с дългогодишни традиции в нашата компания“, споделха домакините.

В двудневното събитие всички 40 участници: партньори-изложители, имаха възможността да се срещнат с фармацевтите и да представят своите нови продукти и условия. По време на същинската част на конференцията вместо традиционните лекции, разделени в няколко блока, новият елемент бяха workshop срещите с представители на 4 фирми, сред които бе и „Фарма Трейд БГ“ с пълната си продуктова гама.

Фармацевтите бяха предварително разделени на четири групи. Всяка workshop среща беше с времетраене от по 30 минути, след което участниците имаха възможност да зададат своите въпроси, да участват в различни томболи с награди или да се включат в практически занимания, организирани от нашите партньори.

По време на workshop срещите Радостин Радев, национален мениджър продажби на „Фарма Трейд БГ“ и екипа му, представиха подробно 12-те продукта от серията terrapia и приложението им в различни области на гастроентерологията, в урологията и в неврологията.

По традиция конферентната вечер завърши с гала вечеря с любезната подкрепа на партньорите ни от „Фарма Трейд БГ“ и специалното участие на обичаната естрадна певица Силвия Кацарова.

Снимки: личен архив.