Партньори

Vianex Greece

Vianex е гръцка фармацевтична компания, основана от Павлос Джанакопулос. Част е от фармацевтичната индустрия от 1924 г.

С близо 100 години опит в областта на лекарствените продукти, VIANEX извършва широк спектър от дейности, които включват производство, търговия, износ и дистрибуция на фармацевтични продукти за всички терапевтични класове. С изключителни производствени възможности в четирите си модерни завода, VIANEX има опит в целия спектър от фармацевтични продукти и непрекъснато развива своите стратегически планове.

Galenica SA

Една от най-големите гръцки фармацевтични компании, която насърчава научните изследвания с отговорност към здравето, последователност и отговорност, като разработва висококачествени и иновативни фармацевтични продукти. Основана през 1974 г. от фармацевтите Денис Варелас и Базиле Тамвакас, компанията много скоро се превръща в една от най-динамичните компании в сектора, с впечатляващи темпове на растеж и развитие.

Minerva Pharmaceuticals Greece

С над 80 години познание и опит в областта на здравеопазването и лекарствените продукти, днес MINERVA PHARMACEUTICAL е модерна, гръцка компания, която се развива динамично в бизнес сектора на фармацевтичната индустрия.

MINERVA е отправна точка и символ на доверие сред лекари, фармацевти и пациенти от 1935 г. Към днешна дата, благодарение на дългогодишното си сътрудничество с водещи международни компании, високото ниво на организация и управление, специализирания научен персонал и модерните и завършени производствени звена, MINERVA е синоним на иновации в гръцката фармацевтична индустрия.

Olvos Science Greece

Olvos Science е сред най-динамично развиващите се гръцки компании в сектора на лекарства без рецепта (Ο.Τ.C., Consumer Health Care), медицински изделия и хранителни добавки. Водеща компания чрез разработването на модерни и високо признати продукти в областта на здравеопазването, защитата и превенцията.

През 1992 г. Galenica, анализирайки и признавайки обещаващия потенциал за растеж, който характеризира пазара на фармацевтични продукти без рецепта (Ο.Τ.C., Consumer Health Care), включва Olvos Science с чиста маркетингова ориентация в пазар на OTC фармацевтични продукти.

URIACH Spain, Основана през 1838 г

Най-старата лаборатория в Испания. Втората най-стара лаборатория в Европа! Научно-изследователския институт, лабораторията и производството се намират Барселона, Каталуния.

HA TECH Australia

HA TECH е базирана в Австралия биотехнологична компания, посветена на изследванията и разработването на иновативни диагностични продукти, биофармацевтични продукти и медицински технологии.

Фарма Трейд БГ е изключителен партньор на HA TECH за разпространението на SARS-CoV-2 RT-PCR Multiplex Diagnostic Kit.

BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL

Biohealth International GmbH, Германия е водещ производител на хранителни добавки, лекарствени продукти и диетични храни. В този чувствителен сектор, опитния екип на Biohealth International GmbH гарантира богат опит, доверие и надеждност.

Компанията произвежда всички продукти с модерно оборудване и под строг контрол. Концепциите за хигиенни зони и маршрути, управление на алергени, собствени контролни лаборатории и квалифициран персонал са част от осигуряването на безопасното производство на всички съставки. Biohealth International GmbH е сертифицирана в съответствие с най-важните национални и международни стандарти, включително ISO, FSSC, Organic и GMP